DISCLAIMER

 

 

 

 

Dank je wel voor je bezoek,

 

'Brabant Sinfonia' waardeert je bezoek aan de website. Door gebruik van de website van 'Brabant Sinfonia' ga je akkoord met de disclaimer.

De website van 'Brabant Sinfonia' is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Echter, wijzigingen op deze site zijn altijd voorbehouden.
'Brabant Sinfonia' aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden.  Aan de inhoud van de website kunnen daarom op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

 

Alle content van de website van 'Brabant Sinfonia' valt onder auteursrecht. Onder content wordt verstaan: alle in de website aanwezige inhoud. Onrechtmatige distributie of hergebruik (op delen) van deze content maakt inbreuk op het intellectueel eigendom van Brabant Sinfonia.

Gebruik en distributie van content is mogelijk, mits vooraf schriftelijk akkoord gegeven door 'Brabant Sinfonia'. Het is niet toegestaan de website van 'Brabant Sinfonia' te framen.

 

Op deze website kunnen interactieve onderdelen aangeboden worden, zoals links met social media. 'Brabant Sinfonia' is niet verantwoordelijk voor meningen en opmerkingen die door bezoekers/gebruikers op de website geplaatst zijn. Deze meningen en opmerkingen geven niet de mening of het beleid van 'Brabant Sinfonia' weer.